Complete Badkamers

Renovatie van Badkamers

Veel mensen dromen van een nieuwe badkamer. Ze zien alleen tegen de verbouwing op. Verhalen van wekenlange verbouwingen met een huis vol stof en rommel zijn geen uitzondering. Beemsterboer zorgt voor een snelle en professionele montage van de badkamer.

De badkamer bevindt zich meestal middenin de woning. Vaak op de eerste etage. U bent daarom het liefst zo snel mogelijk van de verbouwing af. Om die reden werken wij met een strakke planning. We slopen de oude badkamer en verwijderen alle tegels. Als het grove werk gedaan is, beginnen we met het aanpassen van leidingen en de opbouw van de badkamer. Uiteindelijk werken we de badkamer compleet af. Van kraan tot verlichting en van tegelwerk tot douchecabine. Voordat u het weet, is de nieuwe badkamer klaar. 

Bent u toe aan een nieuwe badkamer maar heeft u nog geen keuze gemaakt? Wij kunnen u eventueel begeleiden bij het ontwerpen en realiseren van uw nieuwe badkamer. Of het nu gaat om een moderne badkamer of een romantisch Engelse. Door onze samenwerking met diversen showrooms en uiteenlopende leveranciers, kunnen wij uw badkamer compleet leveren. 

Neem contact op voor meer informatie!