Werkzaamheden

Wat kan  Beemsterboer Montage voor u betekenen?

 

Een renovatie, een nieuwe keuken of badkamer is altijd een belangrijke verandering in uw woon- en leefomgeving. Vaak is er een lange periode aan vooraf gegaan met ideeën, afwegingen, oriënteren, passen en meten en uiteindelijk wordt de beslissing genomen. U heeft voor uzelf een keuze gemaakt en daarmee een beeld bij het uiteindelijke resultaat. 

Dit is het moment om een eerste afspraak te maken met Beemsterboer Montage. Wij luisteren naar uw wensen en geven u eventueel tips en adviezen over de talloze (bouw)mogelijkheden die er zijn, maar waar u wellicht zelf nog niet aan heeft gedacht. 

Wij bieden u een passend totaalpakket. Alle werkzaamheden worden door ons uitgevoerd. Voor u betekent dit één aanspreekpunt voor uw renovatie, installatie of montage van uw keuken, badkamer of toilet. Kortom, een passend pakket waar wij onder verstaan:


– verwijderen en afvoeren 
– aanleg van het benodigde leidingwerk 
– stucwerk, tegelwerk en vloeren 
– monteren en installeren 
– oplevering en nazorg

Wij werken vanuit vestiging in Krommenie. Bij het uitvoeren van timmerwerk, schilderwerk of verbouwingen werken we samen met een aantal vaste partners. Zo kunnen we al jaren de hoogste kwaliteit bieden!